Plattegrond Oriëntatiedagen - Woensdag 21 februari

Vandaag is de derde dag van de Oriëntatiedagen van Delft Career Days 2024 in de Aula! Hier lees je meer over de standindeling.


Studentinschrijvingen zijn geopend!

Studentinschrijvingen zijn open sinds 8 januari! De Incheckdagen zullen op 23 en 24 januari van 9:00 - 18:00 plaatsvinden. Voorkom lange wachtrijen tijdens de evenementen door je badge en goodiebag op te halen tijdens de incheckdagen. De eerste 1000 studenten die zich inchecken tijdens de incheckdagen zullen een extra gadget ontvangen!


Stories to inspire

In deze blogpost lees je meer over ervaringen van Aron Kahn en Carmen Goméz Mena en hoe Delft Career Days geholpen heeft met het vinden van hun eerste baan en stageplek.


Bedrijvenselectie 2024 is rond!

De bedrijvenselectie voor de negenentwintigste editie van Delft Career Days is rond! De bedrijfsinschrijvingen voor Delft Career Days 2024 zijn vanaf eind oktober gesloten. Vanaf september 2024 is het weer mogelijk om uw bedrijf aan te melden voor de volgende editie. Wij zijn blij om aan te kondigen dat er dit jaar meer ruimte is op de beursvloer voor duurzame bedrijven.


Data 2024 bekend!

De data voor de 2024 editie van De Delftse Bedrijvendagen zijn bekend. U kunt ze hier bekijken.


Start Koffiegesprekken!

De Koffiegesprekken zijn begonnen! Van 27-31 maart zullen de Koffiegeprekken plaatsvinden in het restaurant Pavarotti in Delft.