Bedrijfsinformatie

 • Bedrijfsnaam
  YER
 • Industrie
  Werving

Feiten & cijfers

 • Medewerkers in Nederland
  3500
 • Medewerkers wereldwijd
  3750
 • Aantal academici in Nederland
  2000
 • Aantal landen
  3
 • Aantal stages en/of afstudeeropdrachten beschikbaar
  20

Evenementdeelname

 • Sollicitatietrainingen
 • CV Checks
 • Oriëntatiedagen
 • Koffiegesprekken
 • Inhousedagen

Profiel

Let op dat de tekst hier onder mogelijk niet in de gewenste taal kan worden vertaald.

Bedrijfsprofiel

Maak carrière met YER
Jij wilt een vliegende start maken met je carrière. Wij zijn de brug tussen jouw ambities en je droombaan. YER verbindt ambitieuze studenten en starters aan toonaangevende organisaties in Nederland en daarbuiten.
Hoogopgeleid technisch talent brengen wij in contact met topbedrijven binnen IT, automotive, energie, bouw, vastgoed en ruimtelijk domein. Ook zijn we gespecialiseerd in de industriële automatisering, infra, civiele techniek, luchtvaart en de maritieme sector.

Gerichte loopbaanbegeleiding
Met ons uitgebreide netwerk, de focus op ontwikkeling en persoonlijke begeleiding vergroot je jouw kans op carrièresucces. Gratis en vrijblijvend. Onze loopbaanexperts bereiden je grondig voor op de arbeidsmarkt, zodat je stevig in je schoenen staat en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Dit kun je verwachten:
1. Loopbaancoaching: ontdek vanuit je interesses, kwaliteiten en kernwaarden wat jouw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt.
2. LinkedIn-check: krijg tips and tricks van een arbeidsmarktexpert en perfectioneer je LinkedIn-profiel tot in de puntjes.
3. Cv-check: laat je cv grondig controleren en gebruik onze professionele tips om op te vallen.

Wij ondersteunen je persoonlijke ontwikkeling met (online) events, trainingen en webinars. Daarnaast coachen we je bij iedere studiefase en geven we inzicht in je carrièremogelijkheden.

Benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Kijk voor meer informatie op https://www.yer.nl/studenten/ of neem contact op met Alexandra Cohen via alexandracohen@yer.nl of 06 57 02 96 36.

Studentenprofiel

Studenten met een (bijna) afgeronde technische opleiding

Carrièremogelijkheden

Ontdek onze Talent Development Programmes
Met een Talent Development Programme (TDP) van YER geef je jouw carrière een kickstart. Tijdens een gericht traineeship doe je relevante werkervaring op bij een toonaangevende opdrachtgever én volg je tegelijkertijd een effectief opleidingsprogramma waarmee je jouw groei versnelt.
Gedurende twee jaar ontwikkel jij je tot een vakvolwassen professional. Door het volgen van een persoonlijk ontwikkelplan, individuele coaching en soft- en business-skills-trainingen til je jouw competenties naar een hoger niveau. Daarnaast beschik je over een persoonlijk opleidingsbudget van €3000,- per jaar of ingekocht programma.
Enthousiast? Lees meer over onze https://www.yer.nl/traineeships/ of neem contact op met met Alexandra Cohen via alexandracohen@yer.nl of 06 57 02 96 36.

Vind jouw vacature
Zoek je inspirerende juniorposities of startersfuncties, dan maak je met YER een vliegende start. Maak kennis met ons enorme netwerk aan uiteenlopende werkgevers. Deel je ambitie met onze loopbaanspecialisten en kom vacatures tegen waarvan je misschien niet wist dat ze bestonden.
Bekijk al onze vacatures op https://www.yer.nl/starters/.

Sollicitatieprocedure

Om deel te nemen aan een Talent Development Programme doorloop je een selectieprocedure. Je krijgt een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek met een consultant die gespecialiseerd is in de branche die jou aanspreekt. Tijdens de kennismaking staan jouw ambities en de bijbehorende mogelijkheden bij opdrachtgevers centraal. Zijn er voldoende aanknopingspunten en zijn jullie beiden enthousiast? Dan ben jij een van de young professionals die deelneemt aan ons Talent Development Programme en heb je het vooruitzicht op een vast contract bij je opdrachtgever.