Bedrijfsinformatie

 • Bedrijfsnaam
  Netcompany
 • Industrie
  IT

Feiten & cijfers

 • Medewerkers in Nederland
  200
 • Medewerkers wereldwijd
  6500
 • Aantal academici in Nederland
  71
 • Aantal landen
  10
 • Aantal stages en/of afstudeeropdrachten beschikbaar
  10

Evenementdeelname

 • Sollicitatietrainingen
 • CV Checks
 • Oriëntatiedagen
 • Koffiegesprekken
 • Inhousedagen

Profiel

Let op dat de tekst hier onder mogelijk niet in de gewenste taal kan worden vertaald.

Bedrijfsprofiel

Netcompany is opgericht in 2000 en heeft zijn hoofdkantoor in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 6500 werknemers in 10 landen.

Netcompany is een gespecialiseerd bedrijf in IT-dienstverlening en levert bedrijfskritische IT-oplossingen die de digitale transformatie van klanten versnellen door middel van digitale platforms, kernsystemen en infrastructurele diensten.

We leveren end-to-end IT-diensten, van ontwikkeling tot beheer, onderhoud en hosting aan een divers klantenportfolio, waaronder grote en middelgrote Noord-Europese bedrijven uit verschillende sectoren in het private en publieke domein.

Door de jaren heen zijn we trouw gebleven aan onze kernwaarden. Nooit hebben we compromissen gesloten die afdoen aan de kwaliteiten waarop ons bedrijf is gebouwd.

We zijn toegewijd aan het succes van onze klanten. Een consistente trackrecord van hoogwaardige IT-oplossingen binnen de gestelde tijd en volgens het overeengekomen budget onderstrepen dit. Daarnaast zijn we toegewijd aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zodat ze hun potentieel optimaal kunnen realiseren. Deze combinatie maakt ons sterk.

Bij Netcompany combineren we professioneel vakmanschap met snelheid en flexibiliteit. Onze uitgebreide zakelijke vaardigheden, werkwijzen en technologisch inzicht garanderen oplossingen die technisch betrouwbaar zijn, verankerd in de organisatie, en die de gewenste economische resultaten opleveren.

We geloven in hechte samenwerking met onze klanten, om te zorgen dat de kwaliteit en het fundament zo goed mogelijk worden gewaarborgd. Meestal zeggen we dat we samenwerken ‘met’ onze klanten, in plaats van te werken ‘voor’ onze klanten. Daarom werken we vaak op locatie bij onze klanten. Onze professionele, flexibele en verantwoordelijke werknemers werken bij Netcompany omdat zij telkens weer topresultaten leveren en plezierig zijn om mee samen te werken.

Studentenprofiel

Als werkstudent, stagiair of starter bij Netcompany werk je samen met de rest van je team aan projecten. Voorbeelden van onze projecten zijn Studielink en Donorregister.

We bieden je een baan die goed is voor de ontwikkeling van je vaardigheden en voor je cv. Tegelijkertijd krijg je de allerbeste mogelijkheden om je carrière te stimuleren, je ontwikkeling staat centraal! Je hebt geen jaren werkervaring nodig om als gelijke gezien te worden bij Netcompany. Ook als net afgestudeerde ben je vanaf het begin af aan een volwaardig en gewaardeerd teamlid.

Carrièremogelijkheden

Bij Netcompany begrijpen we dat onze werknemers cruciaal zijn om onze positie als meest competente en snelst groeiende leverancier van bedrijfskritische IT-oplossingen te behouden.

Medewerkers van Netcompany worden vanaf hun eerste dag in het team aan een carrièrepad toegevoegd. Ontworpen in samenwerking met onze Netcompany Academy, bestaat je carrièrepad uit een gestructureerd ontwikkelingsplan dat je van een pas afgestudeerde helpt groeien in je functie als consultant, vervolgens tot senior, helemaal door naar manager. Je zou ook kunnen denken aan de volgende functies; tester, developer, architect, DevOps of informatieanalist.

Het is aan jou om te kiezen welk carrièrepad het best bij jou past.

Sollicitatieprocedure

Ben jij geïnteresseerd? Dan nodigen we je graag uit om nader kennis te maken op ons kantoor. Ons sollicitatieprocedure bestaat uit drie gesprekken: (1) een introductiegesprek, (2) een meer inhoudelijk gesprek en (3) een arbeidsvoorwaardengesprek.

De eerste twee gesprekken worden gevoerd door collega's uit jouw vakgebied, zodat je gelijk een idee krijgt met wie je samen gaat werken. Het arbeidsvoorwaardengesprek wordt gedaan door een van onze recruiters.